Tuorein sisältö

Kirskuvaa kitaraa sekä Suicide ja Kraftwerk-vaikutteita - tältä kuulostaa uusi The Jesus and Mary Chain -julkaisu

29.11.2023 klo 15.16 | Luettu: 355 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

40 vuotta uraa tehnyt legendaarinen skotlantilainen vaihtoehtoinen rockyhtye The Jesus and Mary Chain julkaisee uuden "Glasgow Eyes" -albumin 8. maaliskuuta.

Levyn ensimmäinen single jamcod on julkaistu tänään musiikkivideon kera. Veljesten Jim ja William Reidin perustama yhtye julkaisee myös omaelämäkerran ensi vuonna sekä suuntaa Euroopan-kiertueelle, joka ulottuu muun muassa Tukholmaan 6. huhtikuuta.

Glasgow Eyes äänitettiin Mogwai's Castle of Doom -studiolla Glasgowssa, jossa Jim ja William jatkoivat luovaa prosessia vuonna 2017 julkaistun ja uransa korkeimman listasijoituksen yli 20 vuoteen niitanneen "Damage and Joy" -albumin jäljissä.

Albumilla kuullaan vaikutteita mm. Suicide- ja Kraftwerk -yhtyeistä sekä jazzista.

"Älkää odottako mitään "The Mary Chain Goes Jazz" -levyä. Voitte odottaa ehtaa Jesus and Mary Chainia, sillä sitä Glasgow Eyes todellakin on. Luova lähestymistapamme on hämmästyttävän sama kuin vuonna 1984: mennään studioon ja katsotaan mitä tapahtuu. Menimme sinne mukanamme kourallinen biisejä ja annoimme asioiden edetä omalla painollaan. Sääntöjä ei ole, tehdään vain mitä tarvitaan. Ja siinä on telepaattisuutta - olemme niitä outoja ei-kaksosia, jotka päättävät toistemme lauseet", toteaa Jim Reid.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< One Piece 1-7: kalaa... Suomen suosituin KUU... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova