Tuorein sisältö

Hugh Grant inhosi Vonkka-leffan tekemistä, "eikä se edes ollut vaivan arvoista"

05.12.2023 klo 21.10 | Luettu: 2419 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viime vuosina Hugh Grant on yhä vahvemmin profiloitunut mulkuksi. Kysehän on huumorista, kun brittien kansallisaarre soittaa suuta, mutta monet Grantin kanssa vuorovaikuttaneet julkimot ovat vahvistaneet miehen osaavan olla kamala.

Vonkka (Wonka) -elokuvassa Grant näyttelee uumppa-luumppaa eli suklaatehtaan versiota Joulupukkia palvelevista tontuista. Grant kertoo, ettei hän olisi voinut vihata koko asiaa enempää. Hahmon luomisessa tarvittiin erikoistehosteita, joten Grantin pään ympärillä oli kamera, jonka hän koki orjantappurakruunuksi. Hän kertoo tehneensä asiasta "ison numeron".

Harmittavista asioista toki saa valittaa. Kun Grantilta kysyttiin, onko lopputulos vaivan arvoinen, hän sanoi, että ei oikeastaan.

Grant selventää, ettei hänellä ole henkilökohtaista kaunaa leffaa eikä sen ohjaajaa vastaan. Hän "hieman vihaa" tällaista, mutta hänellä on paljon lapsia, joten hän tarvitsee rahaa.

Ohjaaja Paul King on vahvistanut, että asenteensa vuoksi Grant sai roolin. Kun King visioi, että uumppa-luumppat ovat sarkastisia, ylimielisiä ja hyvin hauskoja, hän kuuli päässään Grantin äänen.

Tänä vuonna Grant on myöntänyt kiukkuilleensa myös Dungeons & Dragonsin kuvauksissa. Oscar-iltana hän sai huomiota haastattelulla, jonka mukaan hän ei kannusta ketään ja Glass Onion -leffaan osallistuminen oli "öh, melkein" hauskaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sweet Tooth 2-8: ham... Discoveryn Kultakuum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova