Tuorein sisältö

Hairspray 2 on taattua John Watersia (tällä hetkellä)

09.12.2008 klo 16.49 | Luettu: 2262 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Säveltäjä-tuottaja Marc Shaiman on paljastanut yksityiskohtia kesälle 2010 kaavaillusta musikaalista Hairspray 2. Alkuperäinen Hairspray perustui lavamusikaaliin, joka perustui shokeeraavasta törkyhuumorista tunnetun John Watersin kulttielokuvaan. Hairspray 2 perustuu Watersin uusiin ideoihin.

Shaimanin mukaan Watersin tarinaluonnostelma on hysteerisen hauska ja mies toivookin, ettei varsinainen käsikirjoitus vesitä sitä. 60-luvun loppupuolelle sijoittuvassa elokuvassa päähenkilöillä on uudet ongelmat. Kuuluisuuteen ponnahtanutta pulskaa ilopilleriä Tracya on alettu vihata, koska hän ei suostu laihduttamaan, vaikka hän julkkis. Hänen tukeva äitinsä (jota näyttelee John Travolta) onnistuu dieetissä, mutta paisuu entiselleen yhden musikaalinumeron aikana tajuttuaan, etteivät hänen miestään kiinnosta kuin plösöt. Tracyn poikaystävä Link ajautuu kokeilemaan huumeita, mikä johtaa laajoihin keskusteluihin niiden finnien kanssa, joita poika sai muodikkaasta beatles-peruukistaan.

Jatko-osan parissa työskentelee myös ohjaaja-koreografi Adam Shankman ja säveltäjä Scott Wittman. Elokuvastudio toivoo saavansa mukaan mahdollisimman paljon alkuperäisen elokuvan tähtiä.

Shaimanin satiirinen musikaalinumero Prop 8 – The Musical on ollut viimepäivinä suosittu internetissä:



Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Bourne ja Paho... Aniston & Butler lem... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pkunk

Rekisteröitynyt 08.08.2007

09.12.2008 klo 18.49

Eilenhän sitä tuli teemalta Watersin leffa mikä oli tätä huonoa maukua parh..huonoimmillaan, eli Pink Flamingos. Eka Hairspray oli "ihan" kiva pakkaus, ei silti kohdallani pääse Watersin CV:ssä lähelle Cry Babyä.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova