Tuorein sisältö

Captain America: Brave New World ei aloita kesäkautta, koska kesällä filmataan lisää

14.12.2023 klo 19.15 | Luettu: 565 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun Hollywoodin lakot olivat loppusuoralla, asiantuntijat spekuloivat, että Captain America: Brave New World saattaa vaihtaa paikkoja Deadpool 3:n kanssa, koska Brave New World ehdittiin filmata ja Deadpool 3 jäi tauolle lakkojen ajaksi. Kävi kuitenkin niin, että Deadpool 3 lykkääntyi pari kuukautta ja Brave New World ja Thunderbolts siirtyivät vuodelle 2025.

Kuten juorukellot ehtivät supattaa, Marvel aikoo peukaloida Brave New Worldia. Leffalle on nyt jopa palkattu uusi kirjoittaja Matthew Orton, joka raapustaa "uusia kohtauksia ja uutta materiaalia". Kuvaukset jatkuvat keväällä ja kesällä, jolloin leffan oli tarkoitus valmistua. Orton on yksi Devil's Peak -sarjan ja Marvelin Moon Knight -sarjan tuottajista ja kirjoittajista.

Uusin Marvel-leffa The Marvels on valtava floppi, ja tappiota teki myös Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Marvelin uuden pääpahiksen Kangin näyttelijän Jonathan Majorsin oikeudenkäynti on käynnissä parhaillaan. Tämänhetkisen tiedon mukaan Brave New World ja Thunderbolts kytkeytyvät toisiinsa kiinteämmin kuin näihin muihin kuvioihin, joten ei ole selvää, minkälaisen korjausliikkeen Marvel aikoo tehdä. Ja toki kaikkia Marvel-leffoja pyritään parantelemaan jälkituotannossa.

Brave New World valmistuu helmikuussa 2025 ja Thunderbolts heinäkuussa 2025. Deadpool 3 valmistuu heinäkuussa 2024.

Kuvassa on The Falcon and the Winter Soldier -sarja, jossa Anthony Mackien The Falcon -hahmo ryhtyi Captain Americaksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jannika B ja Beyoncé... Kaikki mihin Ryan Re... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova