Tuorein sisältö

Olivia Wilden Naughty-komediassa Joulupukilta toivotaan vain todistajanlausuntoa mulkvistia vastaan

15.12.2023 klo 23.55 | Luettu: 581 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Olivia Wilde valmistautuu ohjaamaan elokuvan nimeltä Naughty. Keskitasoa karumpi joulukomedia on väitetysti kuin pohjoisnavalle eli Joulupukin pajalle sijoittuva Morsiusneidot (Bridesmaids).

Naughty kertoo Mallorysta, joka on keskellä vaikeaa eroa. Hänen ex-miehensä on manipuloiva ihmishirviö. Mallory ymmärtää, että hän on menettämässä poikansa huoltajuuden, ellei hän löydä omaa näkökulmaansa tukevaa todistajaa. Kyseinen todistaja on: Joulupukki.

Käsikirjoituksesta vastaa kulttimaineen tavoitteluun erikoistunut Jimmy Warden, jonka tekstejä ovat The Babysitter: Killer Queen ja Cocaine Bear. Näyttelijänä parhaiten tunnetun Wilden aiempia ohjauksia ovat Booksmart-komedia ja kamalasta siipasta myöskin kertova jännäri Don't Worry Darling (kuvassa).

Tarjouskilpailun elokuvasta voitti Universal Pictures. Leffa on kuumaa kamaa, koska Wilden, Wardenin ja myös LuckyChap-tuotantotalon tähdet ovat nousussa. LuckyChap on Margot Robbien firma, joka siis osallistui Barbie-leffan tekemiseen. Robbie on yksi Naughtyn tuottajista. Näyttelijöistä ei ole puhetta vielä.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Game of Thrones -kas... Ther Grand Tour lopp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova