Tuorein sisältö

Ridley Scott ohjaa Lontooseen sijoittuvan POMMIjännärin

17.12.2023 klo 00.15 | Luettu: 670 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Tarjouskilpailu" on viikon sana Hollywoodissa, jossa tehdään isoja päätöksiä lakkojen päätyttyä ja vuodenvaihteen lomien lähestyessä. Väitetysti 10 eri tahoa osallistui kisaan elokuvasta nimeltä BOMB. Useimmissa muissa tapauksissa on puhuttu 8 tahosta (joita ovat mm. Netflix, Warner Bros. ja Amazon).

BOMB-kisan voitti 20th Studios eli Disney. Kyseessä on alunperin Kevin McMullinin novelli, johon perustuvan käsikirjoituksen hän laatii itse. Ridley Scott ohjaa ja tuottaa.

BOMB-leffasta tulee toimintajännäri, joka muistuttaa klassikoita Dog Day Afternoon ja Speed - kuoleman kyydissä (kuvassa). Päähenkilö on panttivankineuvottelija Frankie, joka on Lontoossa valmistautumassa omiin häihinsä. Kun Piccadilly Circus -risteyksen tienoilta löytyy toisen maailmansodan aikainen pommi, mysteerimies järjestää sen ympärille jonkinlaisen pattitilanteen. Mies suostuu puhumaan vain Frankielle, jonka kanssa hänellä on yhteinen menneisyys.

Scottin Napoleon pyörii teattereissa, ja hän viimeistelee parhaillaan Gladiaattorin jatko-osaa. BOMB on kirjoittamatta, joten kukaan ei ylläty, jos 86-vuotias Scott onnistuu ohjaamaan jotakin muuta odotellessaan.

McMullin on ohjannut ja kirjoittanut Low Tide -nimisen jännärin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää vaihtuu ... Succession 35/39: uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova