Tuorein sisältö

Monarch 1-7: kaksoisagentti ei ole ainakaan valopalloja turhempi puro

22.12.2023 klo 17.00 | Luettu: 664 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monarch: Legacy of Monsters
Kausi 1 - Jakso 7: Will the Real May Please Stand Up?


On pari sekuntia hirviöitä eikä aitoja käänteitä, mutta on edistystä. Myös hämärien firmojen edustajat kokevat, ettei tilanne ole tyydyttävä, vaikka tilanne on hyväksyttävä, joten on lievästi haastavaa kehittää mielipide, jos olemme hyväksyneet perusteet. Mainittakoon, että koen sarjan tunnusnuottien jo merkitsevän jotakin.

Ennen edellistä jaksoa oletin, että hakkeri selitetään seuraavaksi, mutta takaumat panostivat nuoreen Kurt Russelliin. Hahmot jätettiin erämaahan haukkomaan henkeä, kun Godzilla nousi seisomaan. Sieltä on päästy pois. Suppeiden välähdysten mukaan vanha Kurt tekee omaa juttuaan eli valtaa hylättyjä varastorakennuksia. Ja: nyt hakkeri selitetään.

Aikanaan hakkeri työskenteli firmalle, joka harrasti liikaa vihjailua hänen makuunsa. Firma kytkeytyy jättihirviöihin taktisen epämääräisesti. Hakkeri temppuili ja päätyi henkipatoksi. Tänään hän joutuu puhutteluun. Hän ei tiedä täsmälleen, mitä hän on tekemässä, mutta hän pyrkii ajattelemaan itsenäisesti ja elämään ihmisiksi, joten hän on virallinen jokerikortti, joka sallii pistää kauden loppuun huijauskäänteen (hän on vähällä valita ns. pahisten puolen, mutta ei sittenkään...) tai "aidon käänteen" (hän uskoo, että ns. pahisten kanssa on hengailtava 2. kauden alussa, joten kaverit jäävät kiroilemaan...).

Tilanne on hyväksyttävä, koska sille omistaudutaan. Kaverit yrittävät ymmärtää, joten he tulevat tutustuneeksi hakkerin sukulaisiin. Hahmojen aivoitukset pyritään elävöittämään.

Lopussa Kurt ampuu valopallokuopasta kipuavia hirviöitä valopalloilla ja ulisee, koska sarja muistaa olevansa tätäkin. Tästä johtuen menen ensimmäistä kertaa alle 3 tähden.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 1-8 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsin suosituin na... Rockfest aktivoitui ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova