Tuorein sisältö

Masters of the Air 4/9: lajin pitää käydä välillä naisissa, jotta voi sotia

11.02.2024 klo 22.20 | Luettu: 494 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4


Kuvasto voisi olla kuohuvampaa, kun Euroopan halki Afrikkaan lentäneille pommittajaässille on luvattu kaljaa. Tanssimaan he pääsevät. Kekkereissä suhteellisen nuoret konkarit jupisevat uteliaille tulokkaille, että hengissä selviytymisen salaisuus on hengissä selviytyminen. Pari vuotta onnekkaampi esimies mölisee vielä joutavampia.

Paikalla on pirteitä emäntiä. Kun elokuva Mrs. Henderson esittää (2005) sanoi suoraan, että on traagisen kaunista tarjota kuoleville sotapojille naisen kosketusta, ymmärsin yskän. Jos asia pitää itse muotoilla, niin totean, että on todennäköisesti hyödyllistä lajin kannalta, että aromipesät käyvät vapaaehtoisesti keräämässä siementä keskellä sotaa. Heikoin aines on saattanut kuolla heikkoudestaan johtuen. Vahvin aines saattaa kuolla pian epäreiluista syistä, kuten edellisessä kappaleessa selvisi. Smurffien ja hattivattien mytologia ei ole näin rikasta. Toisaalta ennen tätä katsomani Halo-jakso käsitteli pöhköjä scifisotilaita terävämmin, joten samaistuin heidän tosielämää peilaaviin murheisiinsa, vaikken ole kokenut niitä. Masters of the Air jää jälkeen. Sankarien pitäisi tuntua tovereilta nyt.

Näemme myös kuinka Saksan hallitsemille alueille pudonneet lentäjät pyrkivät takaisin kotiin vastarintaliikkeen avulla. Aihe oli kiinnostava 20 tällaista sitten. Huumori luo persoonallisuutta esimerkiksi kun sankarien on todistettava olevansa amerikkalaisia, joten vaihe on sujuvaa seurattavaa. Jos toisen maailmansodan on yhä tarkoitus vakuuttaa, vision on oltava tinkimätön ja rehellinen, eikä se ole sitä, kun toimintakohtausten väliin jäävä tavallista pidempi tauko myydään vitseillä.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/9 --- Jakso 5/9 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rillit huurussa -kak... Kenellä naisartistil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova