Tuorein sisältö

3. kaudelle etenevä scifisarja Foundation värvää uutta väkeä

22.12.2023 klo 18.10 | Luettu: 672 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ison budjetin scifisarjoja ei tule pitää itsestäänselvyytenä. Warner Bros. Discovery -perheen taloudelliset ongelmat ja kyseenalaiset korjausliikkeet lopettivat kesken mm. Westworld- ja Raised by Wolves -sarjat. Netflix tapaa nykyään lopettaa kohtalaisen suosittujakin sarjoja ja niin päin pois.

Isaac Asimovin Säätiö-romaaneihin perustuva Apple TV+ -sarja Foundation on scifiä mahtipontisimmasta päästä parhaillaan. Panoksena on ihmiskunnan ja galaksin kohtalo, eikä kyse ole lähitulevaisuudesta vaan tuhansista vuosista. Päähenkilöt väittävät tekevänsä matemaattisia ennustuksia, mutta nekin johtavat kulttimaiseen ajatteluun.

3. kausi virallistettiin pari viikkoa sitten. Se ei ole aivan kummaa, jos fani koki äkillisen paniikkireaktion, sillä vanhan tiedon mukaan 3. kauden kuvaukset alkoivat jo keväällä ennen Hollywoodin lakkoja. Oliko jossakin vaiheessa mahdollista, että kausi perutaan?

Nyt kurssi on vakaa. 3. kauden uusiin näyttelijöihin lukeutuu Alexander Siddig (Shantaram, Gotham - kuvassa). Hänen hahmonsa on tohtori Ebling Mis, jota pidetään suustaan pahana persoonallisuutena ja silti asiallisimpana "psykohistorioitsijana" sitten Säätiön perustajan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rockfest aktivoitui ... Tämä tieto saattaa y... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova