Tuorein sisältö

AC/DC:n kotisivut vahvistavat Suomen keikan

12.12.2008 klo 09.29 | Luettu: 3082 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AC/DC on julkistanut kotisivuillaan Black Ice-maailmankiertueensa Euroopan päiviä. Suomalaisille listalta löytyy kauan odotettu tieto - Helsinki Olympiastadion 17.6.09.

Ennen Helsinkiä bändi vierailee 15.6 Oslossa ja Helsingin jälkeen Kööpenhaminassa ja Göteborgissa.

Live Nation tiedottaa lippujen tulevat myyntiin Lippupalvelussa ensi viikon torstaina 18. joulukuuta kello 9. Mahdollisesta lippujen myyntirajoituksesta tiedotetaan ennen myynnin alkua.

Bändin Black Ice -albumia on kehuttu parhaaksi AC/DC -levyksi sitten Back In Black:in (1980). Levy on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 5,5 miljoonaa kappaletta ja Suomessa reippaasti yli 35 000 kpl ylittäen platinalevymyyntiin oikeuttavan rajan.

Tsekkaa AC/DC:n tulevien keikkojen listaa bändin kotisivuilta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Van Halen kyykytti k... Nightwish julkaisee ... >

Keskustelut (3 viestiä)

jonny_boy

Rekisteröitynyt 24.02.2008

12.12.2008 klo 12.29

Noniinh! Tulihan se varmistus sieltä :) Menenpä heti hakkaamaan refresh-nappulaa lippupalvelu.fi:n sivuille ;)
lainaa
Mike

08.02.2011 klo 08.14

Elikkä en nyt tässä äkkisestään mitään ac/dc:n levyä ihan parhaaks heittäs(eli niiku numero ykköseks) ..kun kumminkin niitä on erilaisia aikapaljon ja joka levyllä jotain hyvää"se vähän on päivän mukaan tietysti/ ja minkälaisesta tykkääpi"eli ihmisestä kyse=) Vaikka se myyntilukema voi olla korkea ja sen avulla kärkee(mutta ei se ihantäysin todellakaan määrää) ...esim. kun on joitain semmosia levyjä...että sattunut vuodet vähän ristiin"niin sanotusti"...niin ei oikee harmiksi ole iskenyt"vaikka täydellistä hyvinkinlaajalti sanottuna ihan". Jokunen vuosi vaan etteepäi ja listaykkönen samantien olis/olisivat olleet(olisi huipulla vieläkin) ...Mutta asiasista toiseen Ratikan keikka viime vuonna aika hyvin säväytti"ekaa kertaa kattoo eiskaa tsiikaa olin" ...paikat hyvät ja näkyvyys myös mahtava"niin sanotusti" ...vaikka kukapa sitä nyt ei siellä lavan sivussa haluis olla=) Mutta kyllä ne Äijät/jätkät vaan jaksaa ja musiikkihan on mailman kaunein asia=)
lainaa
Mike

08.02.2011 klo 08.20

pikku kirjotus virhe välissa....pahoittelen... ...vaikka kyllä vain yksi kirjain on tainnu hypätä ylimääräsenä sekaan=)..
lainaa

Kirjoita kommentti


336


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova