Tuorein sisältö

Arman Alizad summaa mennyttä vuotta: 'Maailmankuvani muuttui taas eri muotoon'

03.01.2024 klo 00.03 | Luettu: 544 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizad summaa someviestissään mennyttä vuotta.

Arman ohjasi vuonna 2023 kaksi dokumenttisarjaa, jotka saadaan katsottavaksi vuoden 2024 aikana. Varsinkin toisen projektin myötä Arman matkusti "maailman ääriin".

Tästä on kyse:

"Kiitos -23 olit hieno ja tapahtumarikas. Ohjasin kaksi isoa dokkarisarjaa jotka esitetään -24, matkustin toisen sarjan tiimoilta maailman ääriin, dokumentoin maailmamme ajankohtaisia ja ristiriitaisia tilanteita ja maailmankuvani muuttui taas eri muotoon.

Tapasin uskomattomia ihmisiä ja heimoja ja välillä olin oman elämäni James Bond. Mä toteutin omia haaveita ja pidettiin ihanasta perheestämne huolta. On ollut ylä- ja alamäkiä ihan kaikessa eli älkää antako jengin somen hämätä jotka esittää et kaikki on aina glamouria. Elämä on seikkailu, välillä haastava sellainen. Saa ja pitää välillä epäonnistua, niin oppii. Tärkeintä on teidän kaikkien etenkin nuorten muistaa et kaadu 7 kertaa, nouse ylös 8 niin saatat saada vaik mitä siistiä aikaan.

Jos oot taiteilijaluonne niin kuin minä, niin Charles Bukowskin sanat osuu suhun : find what you love and let it kill you.

Kiitos kaikille tästä vuodesta, ens vuos taas täysillä".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kultakuume-sarjassa ... Poker Face 1-3: liha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova