Tuorein sisältö

Poker Face 1-3: liha on murha

02.01.2024 klo 23.00 | Luettu: 630 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
The Stall


Heti alussa teurastaja myöntää olevansa murhaaja.

Raukka siis päättää ryhtyä vegaaniksi.

Tässä vaiheessa murhasarjaa on yhä kiintoisaa oppia, onko jakso kiintoisa vai näkemättä nähty jo ennen murhaa. Aito murhaaja on vegaanin kollega? Paljastuu, että "Sherlock" oli koko ajan läsnä grillijuhlissa? "Sherlockilla" on side sivuhahmoon, joten hän taas ratkaisee murhan kiireellä ja siirtyy eteenpäin? Lopusta löytyy toinen "teurastaja onkin vegaani" -tason vitsi, joten "jäämme hyviin fiiliksiin" ja tekijät myhäilevät partaansa?

Niin; pitkälti niin.

Pitää kuitenkin järkeillä, miten epäreilua on kehystää tilanne noin, kun perusidea on palapelin kokoaminen. Sitä ei voi tietää ennen murhaa, että "Sherlockilla" on jakson mittainen kriisi äkäisen kulkukoiran kanssa. Jakson aloittavasta vitsistä ei tule uskottavampaa, mutta siitä tulee hitusen herttaisempi, kun selviää, että teurastaja on suhteellisen itsetietoisesti arvostanut eläimiä aina ja tarvittiin pieni sysäys, jotta hän ymmärsi itsensä erilailla.

Se vaikutelma, että suosittu makkarafirma on pysäytettävä, koska yksi omistajista näki valon, on kakkaa, vaikken ole syönyt lihaa 25 vuoteen & voisin nyökätäkin. Mitään ei ole tarkoitus ajatella liikaa.

Miellyttävästi lipuvan toteutuksen johdosta en voi olla kunnioittamatta 10 kissan kanssa elävää tätiä, jolle nämä sarjat ovat elämä, mutta kysy uudestaan 5 jakson kuluttua.

Esitän myös onnittelut vierailevalle tähdelle Lil Rel Howerylle. Ensi kertaa ajattelin "onko tuo Lil Rel Howery", vaikken ole varma, kuka tämä kujakissa on olevinaan.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arman Alizad summaa ... Olli Herman kommento... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova