Tuorein sisältö

Rockin villimies vei vihille vain 13-vuotiaan Myran, eikä siinä läheskään kaikki - uran vaarantanut skandaali oli valmis

06.01.2024 klo 01.27 | Luettu: 1083 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 2022 kuollut rockin villimies, Jerry Lee Lewis, aiheutti skandaalin vuonna 1957 viemällä vihille vasta 13-vuotiaan Myra Gale Brownin. Lewis oli tuolloin itse 22-vuotias.

Tytön isän saatua tietää salavihkimisestä, isä ja Jerry Lee Lewis olivat vieläpä sukua, Lewis sai peräänsä asetta heiluttaneen kiukkuisen miehen. Onneksi Lewisin tuottaja oli saanut rokkarin lentokoneeseen ja kauas pois riehuvasta isästä.

Myra on kertonut tapahtumista dokumentissa "Who the (Bleep) Did I Marry?".

Lewis suuntasi seuraavana vuonna Euroopan ja Britannian kiertueelle. Lewis sai puhuttua Myran mukaan, ja Britanniassa skandaali oli valmis. Vaikka Myran kerrottiin olevan 15-vuotias, hän oli aivan liian nuori naimisiin.

Lisäksi Myra oli sukua Lewisille, ja sokerina pohjalla Lewis oli edelleen virallisesti naimisissa edellisen vaimonsa Jane Mitchamin kanssa!

Skandaali aiheutti kiertueelle hallaa - kansa boikotoi Lewisin keikkoja. Kiertue keskeytyi vain muutaman keikan jälkeen.

Lewis potkittiin ulos levy-yhtiöstä, radiosoitto loppui kuin seinään ja promoottorit vierastivat kohurokkaria.



(Daily Mail)







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Monarch 1-9: Kurt Ru... Kultakuume-sarjassa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova