Tuorein sisältö

The Mandalorian & Grogu -elokuva suuntaa isolle kankaalle

09.01.2024 klo 20.00 | Luettu: 719 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kun Star Wars -elokuvilla alkoi mennä suhteellisen huonosti, The Mandalorian -sarja nosti viestikapulan. Sarja on ollut tärkeä aloittelevalle Disney+ -palvelulle ja eritoten sen imagolle kuten House of Cards -sarja oli aikanaan Netflixille.

Leffoilla menee yhä siinä mielessä huonosti, ettei niitä ole näkynyt, vaikka noin kymmenen erilaista on luvattu enemmän tai vähemmän virallisesti. Uusin virallinen lupaus on The Mandalorian & Grogu -leffa. The Mandalorian -sarjan luoja Jon Favreau ohjaa. Tuotannon on määrä alkaa tänä vuonna, joten kyseessä saattaa olla seuraava Star Wars -elokuva.

Ei ole vielä varmaa, jatkaako Pedro Pascal pääroolissa. Se voi kuulostaa erikoiselta, kun tv-sarjakin on kesken, mutta Pascal on jo jättäytynyt naamioituneen hahmonsa ääninäyttelijäksi, joten tilanteessa on muuttujia.

Todennäköisesti menestysreseptiä ei peukaloida liikaa, vaikka tekijät sanailevat, että "uusi tarina on täydellinen isolle kankaalle". Yksi kausista päättyi mandalorialaisen ja Grogun eroon, mutta sitten käänne kumottiin saman tien.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Somekommenteissa iha... Tasan 19 vuotta sitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova