Tuorein sisältö

Game of Thronesin luojien Netflix-scifi 3 Body Problem eeppisessä trailerissa

10.01.2024 klo 23.40 | Luettu: 672 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteissarja 3 Body Problem näyttää isolta kuten sen pitääkin. Panoksena on ihmiskunnan ja ehkä toisenkin kansan kohtalo. Tarina sijoittuu pitkälle aikavälille. Alkuperäisromaani on kiitelty. Lisäksi kyseessä on Game of Thronesin tekijöiden ensimmäinen työ sitten Thronesin. Heiltä jäi kesken useampi projekti kuten Star Wars -trilogia.

Vaikka moni pettyi Game of Thronesin viimeiseen tai viimeisiin kausiin, sillä sarjalla David Benioff ja D.B. Weiss muuttivat tv-alan. Kun ajatellaan pelkästään mittakaavaa, Game of Thrones alkoi viittaamalla taisteluihin, mutta kykeni haastamaan fantasiaelokuvien kuvaston suosionsa myötä.

3 Body Problem kertoo avaruusolentojen hyökkäyksestä, mutta sen alkamisessa kestää, koska avaruudessa riittää lääniä. Ihmiskunta reagoi uhkaan ristiriitaisissa merkeissä kuten kaikkeen yleensäkin. Fysiikassa "kolmen kappaleen ongelma" viittaa siihen, miten vaikeaa on laskea esimerkiksi se, kuinka Maa, Kuu ja Aurinko vaikuttavat toistensa liikkeeseen. Tässä tarinassa nimellä on kirjaimellisia ja vertauskuvallisia merkityksiä: tulevaisuus on epävakaa.

Sarja alkaa 21. maaliskuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jaajo Linnonmaalta o... The Blobin eli Valuv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova