Tuorein sisältö

Monarch 1-10: MonsterVerse löysi sielunsa tästä & Godzilla vs. Kongista päätellen

14.01.2024 klo 12.10 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Monarch: Legacy of Monsters
Kausi 1 - Jakso 10: Beyond Logic


Yksinkertaistettuna jakso mukailee Matka maan keskipisteeseen -kaavan viimeistä vaihetta. Pisteestä (tai tasku-ulottuvuudesta?) pitäisi pullahtaa ulos.

Pääsääntöisesti pihtaan tähtiä, koska simppelikin kama saattaa vedota siten, että kolme varttia tuntuu 20 minuutilta, jolloin pyörittelen silmiä lopputeksteille. Tarvitaan lähinnä johdonmukaista kerrontaa ja hahmojen kunnioittamista, mihin kausi kykeni. Jakso on tyydyttävä päätös. Olin tippa linssissä vähän väliä hahmojen tahtiin.

Keskipisteessä aika kuluu erilailla. Se kortti pelataan, että eri tahtiin vanhentuneet hahmot tapaavat toisensa. Maan päällä mysteerimies, jota on etsitty koko kausi ja jonka elämänvalintoja on ihmetelty, on lopettanut spedeilyn. Se, että hänellä on kaksi perhettä, on väärin: asiaan ei liity scifiä vaan tunteita. Hän ja poika tahtoisivat onkia tyttären keskipisteestä.

Monarch-järjestö jatkaa aivovuodosta kärsimistä nihkeän byrokratian johdosta, joten uutta liittoumaa viritellään kustannustehokkaasti. Jakso ei keskity nippelitietoon tai maailmanlopun uhkaan vaan rytmikkäästi hahmoihin. Infoa on mausteeksi, parin perusnormaalin käänteen ja Godzillan ja jättilepakon meluisan tappelun ohella. 2. kaudelle on suunta.

Jos MonsterVerse-jatkumon tv-sarja tai sarjat ovat tätä ja leffat ovat sitä mitä oli Godzilla vs. Kong, jatkumo on asian ytimessä.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-9

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kultakuume-sarjan Pa... Vesku Jokiselta kaun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova