Tuorein sisältö

Monarch: Legacy of Monsters jatkuu ja tiedossa on muutakin Godzillan ja Kongin reviireiltä

12.04.2024 klo 00.15 | Luettu: 361 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

MonsterVerse-jatkumoon sijoittuva tv-sarja Monarch: Legacy of Monsters kertoo lisää Monarch-järjestöstä, joka yrittää pitää jättihirviöt kurissa. Godzilla ja Kong vierailivat 1. kaudella, joka keskittyi kadonnutta isäänsä ihmetteleviin nuorukaisiin ja vanhan liiton Monarch-mieheen, jonka eri-ikäisiä versioita näyttelivät Kurt Russell ja hänen poikansa Wyatt Russell.

Legendary-studio ja sarjaa esittävä Apple TV+ ovat tehneet sopimuksen 2. kaudesta ja "lukuisista" uusista samaan jatkumoon sijoittuvista sarjoista. Apple-pomo nimenomaisesti sanailee, että tiedossa on lisää jännitystä 2. kauden merkeissä ja lisäksi MonsterVerseä laajennetaan uusilla, eeppisillä matkoilla.

1. kausi sai myönteistä palautetta. Monarch-järjestö ei ole elokuvien juhlituin piirre, joten sarjan laatua voidaan pitää pienenä yllätyksenä. Allekirjoittanut osaa veikata, mitä 2. kausi tekee, mutta mistä kertoo seuraava sarja saati sitten useampi? Lienee mahdollista, että tiedossa on myös animaatiosarjoja. Netflixin esittämä Skull Island -piirretty kuuluu jatkumoon.

Uusin elokuva Godzilla x Kong: The New Empire maksoi 135-150 miljoonaa dollaria (budjetti on sarjan pienin) ja se on tienannut vajaassa kolmessa viikossa 365-380 miljoonaa. Jos summaan saadaan 40-100 miljoonaa lisää, seuraava elokuva tai useampi luultavasti julkistetaan tänä vuonna.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vuoden 2025 kauhulef... Fallout 1-2: kuinka ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova