Tuorein sisältö

Listakärki Britney Spears siirtää sirkuksensa tien päälle

15.12.2008 klo 10.03 | Luettu: 1035 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Britney Spears on tehnyt vahvan paluun parrasvaloihin tuoreella albumillaan Circus. Circus on noussut ensimmäisellä viikollaan suoraan USA:n listaykköseksi myyden heti kultaa eli yli puoli miljoonaa kappaletta - albumi oli samalla jenkkien ladatuin digitaalinen albumi. Britney on myös ensimmäinen naisartisti, jolla on hallussaan viisi Billboardin albumilistan ykkössijaa.

Listaykköseksi USA:n lisäksi Circus nousi Kanadassa, Sveitsissä, Meksikossa, Brasiliassa ja Japanissa sekä useissa muissa maissa kymmenen parhaan joukkoon.

Britney työskenteli studiossa yhdessä sellaisten huipputuottajien kanssa kuten Max Martin, Danja, Bloodshy & Avant sekä Dr. Luke. Bloodshy & Avant ovat ruotsalaiset hittitehtailijat Christian Karlsson ja Pontus Winnberg ja Dr. Luke tunnetaan myös nimellä Luke Gottwald. Hän on tuottanut Britneyn lisäksi mm. Missy Elliotia, Avril Lavignea, P!nkiä, Katy Perryä sekä Kelistä.

Levyn toinen sinkku Circus on noussut jo USA:ssa singlelatauslistan ykköseksi.

Britney lähtee faniensa riemuksi maailmankiertueelle. The Circus Starring Britney Spears –niminen kiertue käynnistyy New Orleansista 3. maaliskuuta. Kun liput USA:ssa tulivat myyntiin, fanit ostivat niitä yli 400 000 kappaletta. Euroopan osalta on julkistettu vain Lontoon kahdeksan konserttia O2 Areenalla. Lippuja tähden Lontoon keikoille on myyty jo yli 100 000 kappaletta.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Axl Rose puhuu suuns... Lisää menneiden päiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova