Tuorein sisältö

"Aito" The Avengers eli James Bond -henkinen brittisarja alkaa alusta

18.01.2024 klo 16.15 | Luettu: 1952 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Avengers oli vuosina 1961-1969 tehty brittisarja (kuvassa), joka kertoi salaisista agenteista ja maailmanjärjestystä uhkaavista juonista, joita agentit estivät rutiinilla James Bondin tavoin. Tyylitellyn ja humoristisen sarjan juonet lipsuivat vahvasti scifin ja liioittelun puolelle. Enimmän aikaa sarja keskittyi agentti John Steediin, jonka rinnalla nähtiin aina naispuolinen agentti.

Sarjan nimi oli Suomessa Herrasmiesagentti. Vuonna 1998 tehty elokuvaversio suomennettiin muotoon Me kostajat. Nykyään The Avengers tuo useimmille mieleen Marvelin sarjakuvat ja niihin perustuvat elokuvat, mutta kun Marvelin ensimmäinen The Avengers -leffa valmistui vuonna 2012, sen nimeksi vaihdettiin Iso-Britanniassa Avengers Assemble.

Tilanne menee solmuun taas, sillä uusi The Avengers -sarja on suunnitteilla. Ai siis mikä Avengers? No britti-Avengers.

Britti-Avengersin oikeudet omistava StudioCanal on kehitellyt uutta sarjaa jonkin aikaa kaikessa hiljaisuudessa. Pilottijakso on kirjoitettu. Sarjaa työstävät Mickey Down ja Konrad Kay, jotka ovat luoneet Industry-sarjan. Osan jaksoista ohjaa Ben Taylor, jonka aiempia sarjoja ovat mm. Sex Education ja Catastrophe.

Juorujen mukaan yhteistyökumppaniksi saattaa lähteä HBO.

Marvelin The Avengers -sarjakuvat alkoivat vuonna 1963.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Selviytyjät Suomen v... Viime vuoden UMK-kis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova