Tuorein sisältö

Minecraft-leffa paisuu yhä: mukana ovat myös Kate McKinnon ja Jemaine Clement

19.01.2024 klo 00.15 | Luettu: 521 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuosia kehitelty Minecraft-leffa pisti pökköä pesään, kun Hollywoodin lakot päättyivät. Ennen lakkoja mukana oli ainoastaan Jason Momoa. Vuodenvaihteessa mukaan on värvätty Jack Black, Jennifer Coolidge, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen, Emma Myers ja tuoreimman tiedon mukaan Kate McKinnon ja Jemaine Clement.

Saturday Night Live -sarjasta komedioiden vakionaamaksi ponnahtanut McKinnon nähtiin viimeksi Barbiessa, josta vasen kuva on. Clement tunnetaan mm. What We Do in the Shadows -brändin luojana. Oikeanpuoleisessa kuvassa on hänen Shadows-leffassa näyttelemänsä Vladislav the Poker, joka on vieraillut myös tv-sarjaversiossa.

Minecraft on kaikkien aikojen myydyin peli, muttei järin elokuvamainen sellainen. Tietoja leffaversiosta tihkuu hitaasti. Black mahdollisesti näyttelee "Steveä", joka on pelin päähenkilö ja toisaalta lähinnä sinipaitainen mies, jolla saattaa olla parta.

Viisi vuotta vanhan juonikuvauksen mukaan teinityttö johtaa sekalaista seurakuntaa, jotta palikkamaa voidaan pelastaa Ender Dragon -otukselta, mutta leffan useimmat tekijät ovat sittemmin vaihtuneet.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Apple lopetti Schmig... 'Ford Taunus viiltää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova