Tuorein sisältö

Uusi Jurassic World tai "Jurassic jotakin" -leffa on tulossa Jurassic Park -kirjoittajalta

23.01.2024 klo 00.20 | Luettu: 611 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jurassic World Dominion (kuvassa) oli "eeppinen päätös jurakaudelle" oman julisteensa mukaan. Jurassic World ja Jurassic Park -trilogioiden lukuisat hahmot kohelsivat yhdessä, joten ainakin siinä mielessä ympyrä sulkeutui.

Vain viisi elokuvaa on yltänyt miljardin dollarin tuloihin vuosina 2022-24. Dominion on niistä yksi, joten seuraava osa on jo tulossa.

Kirjoittajaksi on palkattu David Koepp. Hän kirjoitti ensimmäiset kaksi Jurassic Parkia, jotka perustuivat edesmenneen Michael Crichtonin romaaneihin.

Sisäpiiritietojen mukaan studio Universal Pictures aikoo edetä nopeasti. Leffaa on kehitelty jonkin aikaa kaikessa hiljaisuudessa, joten on mahdollista, että ensi-ilta on jo ensi vuonna.

Väite "eeppinen päätös jurakaudelle" ei ole huijausta teknisesti, jos Universal ryhtyy niinkin rohkeaksi, että Jurassic-sana jätetään pois? Dinosauruksia on esiintynyt muillakin kausilla. Tällä hetkellä on kuitenkin todennäköisempää, että Jurassic-sana saa uuden parin.

Jonkinlainen irtiotto on tarpeen, sillä Dominion kohtasi paljon kritiikkiä. Suurista tuloista huolimatta se on World-trilogian heikoimmin menestynyt osa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: The Bad B... Blockfest julkisti n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova