Tuorein sisältö

Marvelin Thunderbolts silmäilee Top Gun: Maverickin Bobia

26.01.2024 klo 17.40 | Luettu: 865 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvel-elokuva Thunderbolts kokoaa yhteen tuttuja roistoja, antisankareita ja muuten vain rosoisia hahmoja. Thunderbolts-tiimistä on nähty monia versioita sarjakuvissa, mutta alunperin kyse oli siitä, että superroistot teeskentelivät sankareita, kun tunnetuimmat sankarit katosivat ja jättivät jälkeensä tyhjiön.

Mukaan mahtuu tulokas tai pari. Tuore Emmy- ja Golden Globe -voittaja Steven Yeun (Beef) oli kiinnitetty tuntemattomaksi hahmoksi, mutta aiemmin tässä kuussa hän jäi pois aikataulusyistä, koska tuotanto lykkääntyi viime vuoden lakkojen vuoksi. Ykkösehdokas hänen korvaajakseen on Lewis Pullman, joka on tuttu mm. Outer Range -sarjasta. Top Gun: Maverick -leffassa Pullman näytteli luutnantti Robert Floydia, jonka lempinimi "Bob" ei ollut aivan yhtä päheä kuin Maverick, Iceman tai Cyclone.

Marvel ja Pullman neuvottelevat yhä. Kuvausten on määrä alkaa maaliskuussa, ja tähän tietoon ensi-ilta on heinäkuussa 2025.

Mukana ovat mm. hahmot Winter Soldier, Ghost, U.S. Agent, Black Widow (uusi versio), Red Guardian ja Taskmaster, jotka on nähty aiemmissa elokuvissa. Captain America: Brave New World -elokuva selventää helmikuussa 2025, missä maailmantilanteessa tällaista tiimiä tarvitaan. Harrison Ford näyttelee kenraali Thaddeus "Thunderbolt" Rossia molemmissa elokuvissa. Thunderbolts-tiimillä ja herra Thunderboltilla on sarjakuvahistoriaa, mutta ei aivan niin tiivistä sellaista kuin ummikko veikkaa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix tilasi Ben A... Michael Jacksonin ky... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova