Tuorein sisältö

Viimeinen The Marvels -traileri lupaa kaiken muuttuvan, koska tietenkin

07.11.2023 klo 14.30 | Luettu: 672 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

The Marvels saapuu isolle kankaalle pian: Yhdysvalloissa perjantaina ja Suomessa jo keskiviikkona. Mainoskampanja alkoi vitsikkään idean esittelyllä. On kolme voimakasta sankaria, jotka ovat pulassa, sillä aina kun he käyttävät voimiaan, he vaihtavat paikkoja keskenään. Lopullinen traileri on geneerisemmällä linjalla. Jos emme tienneet, leffa sijoittuu Avengers-jatkumoon, ja "leffa on katsottava heti", koska nyt "kaikki muuttuu" taas.

Kyynisyydelle on useampi perustelu. Trailerin uudet painotukset vaikuttavat vahvistavan sisäpiirijuorut ja avoimetkin asiat. Marvel pelkää leffan floppaavan. Moneen kertaan lykkääntynyttä leffaa on korjailtu jälkituotannossa. Marvel koettaa korjata kurssinsa lähitulevaisuudessa mm. Marvel Spotlight -brändillä, joka pyrkii alleviivaamaan, että osa tarinoista on itsenäisiä ja "kaikki ei muutu". Nyt Marvel kuitenkin jatkaa entiseen malliin ja ilmoittaa ns. tehostekomedian olevan kaikille pakollinen kurssi. On myös mahdollista, että "leffa kannatti katsoa jo viikko sitten", sillä trailerissa vaikuttaa olevan reilu pala loppuratkaisua.

Ohjaaja Nia DaCosta tiedostaa sen olevan ongelma, että leffa on jatko-osa noin viidelle asialle, joita kaikki Marvel-fanitkaan eivät ole nähneet. Hän yrittää tehdä tästä ominaisuuden: sankarien on tarkoitus olla samaistuttavasti eksyksissä mainitusta vaihdosideasta johtuen. Peukut pystyyn yritykselle.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bruce Dickinsonin la... Judas Priest kesäkuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova