Tuorein sisältö

Poptori jatkaa 'Paluu tulevaisuuteen' -sarjaa - kun Olavi Virta oli aikansa kuningas, tämä laulaja oli ehdoton kuningatar

30.01.2024 klo 00.05 | Luettu: 700 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Poptori yllätti julkaisemalla legendaarisen iskelmä- ja tangolaulajan Olavi Virran ikivihreän Hopeinen kuu päivitettynä versiona.

Nykytekniikan avulla Virran upea laulusuoritus sai ympärilleen uudelleen soitetut soitinosuudet. Uusi versiointi rekisteröitiin uudeksi kotimaiseksi äänitallenteeksi.

Koska tekniikka on olemassa, Poptori on jatkanut Olavi Virran aikalaisen musiikin parissa. Kun Olavi Virta oli aikansa kuningas, Laila Kinnunen oli ehdoitta aikansa kuningatar.

Poptorin "Paluu tulevaisuuteen" -sarja kirkastaa Laila Kinnusen tähteyden uusille sukupolville. Mantsurian kumpujen osalta musiikki toistuu näissä kirkkaampana ja avarampana, koska ääni on stereo, ja koska nykyinen tallennusteknologia mahdollistaa korkeampia ja matalampia taajuuksia.

Laila Kinnunen julkaisi Mantsurian kummut vuonna 1962, sekä suomeksi että venäjäksi. Yllättäen venäjänkielinen versio nousi listakärkeen.



Alla Olavi Virran Hopeinen kuu uusioversiona (Poptori):







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Poker Face 1-9: Pask... Rajalla ja lentokent... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova