Tuorein sisältö

Poker Face 1-9: Paskavuoren kaunis Joseph Gordon-Levitt

29.01.2024 klo 22.00 | Luettu: 619 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Escape from Shit Mountain


Nerokkaat otsikot kirjoittavat itse itsensä. Jakson nimi on Pako Paskavuorelta. Neljä Baritonia lauloi Paskajärven kaunottaresta, mutta kuitenkin. Joseph Gordon-Levitt näyttelee kotiarestissa tylsistyvää kelmiä. Aiemmista nimekkäistä vierailijoista (ja kohtuuhyvästä menosta) huolimatta Gordon-Levitt herättää kysymään, eikö staralla ole parempaa tekemistä. Hän on viimeaikoina ääninäytellyt mm. Veitset esiin -leffoissa ja Disneyn projekteissa, vaikkei naamassa ole vikaa! Noin. Otsikkoa hädin tuskin tarvitsi selittää.

Arestimies on talousrikollinen eli talouden ammattilainen, joten tiedämme hänet moraalittomaksi, vaikkei hän välttämättä murhaa huvikseen. Kun hän oppii voivansa poistua kotoa lumimyrskyn aikana, hän ajaa vahingossa sivullisen yli ja yrittää kätkeä ruumiin. Se on vaisuin alku tähän mennessä, mutta toimipa jakso tai ei, on varmaa, ettei tässä ollut kaikki.

Skipataan pari tarpeetonta paljastusta. Pääasiallinen skenaario on se, että neljä hämärää tyyppiä on jumissa mökissä myrskyn aikana hieman kuten The Hateful Eightissä. Sankaritar on viaton mutta pakomatkalla, hänen uusi kaverinsa on varas ja mökki on motelli täytetyillä eläimillä, joten tehdään pinnallinen vertaus myös Psykoon.

Tarina on taas vähemmän kuin hyvien osien summa. Antikliimaksin mausta ei päästä, vaikka se olisi kuinka itsetietoista, että katsojan on tarkoituskin tietää lopputulos. Tänään päähenkilön ei tarvitse oivaltaa ihmeitä. Hahmot ovat eri mieltä siitä, kuinka solmut pitäisi purkaa, joten jakso voisi olla jännittävästi kupliva farssi, jos ohjaajaksi palannut Rian Johnson olisi Tarantino.

Natasha Lyonne näyttelee kenties pätevimmin tähän mennessä hahmon heikoilla hetkillä, mikä tukee enemmän kokonaisuutta kuin tätä jaksoa.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Maineikas Heart ensi... Poptori jatkaa 'Palu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova