Tuorein sisältö

Uniklubi julkaisi juhlan kunniaksi omaperäisen version Rakkautta ja piikkilankaa -hitistään

02.02.2024 klo 11.55 | Luettu: 1003 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uniklubin Rakkautta ja piikkilankaa (juhlaversio) -single julkaistiin tänään musavideolla vahvistettuna.

Kyseessä on spesiaali julkaisu juhlavuoden kunniaksi, sillä bändin Rakkautta ja piikkilankaa -debyytti täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja yhtye puolestaan 25 vuotta.

Uudella Rakkautta ja piikkilankaa -juhlaversiolla vierailee 20 eri artistia, jotka ovat JP Leppäluoto, Vesku Jokinen (Klamydia), Emppu Suhonen (The Rasmus), Torsti Mäkinen (Lovex), Jenni Mustajärvi, Sani (Aikakone), alkuperäisessä Rakkautta ja piikkilankaa -musavideossa näytellyt Susanna Laine, Anni Lötjönen (Huora), DJ Oku Luukkainen, Iita Ylönen ja Jessica Kräkin (Luukas Oja), Juhis Kauppinen (Merta), Eetu Riikonen, Eva Louhivuori, Vesa Holmala ja Miia Lepola (Lulua), Rosi, Päivi Selo (Amberian Dawn), Uniklubin entinen jäsen ja biisinkirjoittaja Teemu Rajamäki sekä Selojen muusikkoveli Teemu Kykkänen.

"Alkuun ajatus vanhan biisin uudelleen lämmittelystä tuntui pelottavalta, mutta kun hullu idea kahdestakymmenestä fiittajasta tuli esiin, niin ajateltiin, et ehkä tästä voisikin tulla jotain siistiä. Kiva myös tehdä jotain näin spessua meidän kuuntelijoiden iloksi", Jussi Selo kommentoi.

Juhlavuoden kunniaksi Uniklubi julkaisee esikoisalbuminsa uudelleen masteroituna Playground Musicin kautta ensimmäistä kertaa koskaan vinyylinä 9. helmikuuta.

20 vuotta Rakkautta ja piikkilankaa -juhlakiertue:

La 03.2. Hämeenlinna, Suisto-klubi
Pe 09.2. Tampere, Klubi
Pe 16.2. Joensuu, Kerubi
La 17.2. Kouvola, Pato Areena
Pe 23.2. Oulu, Kantakrouvi
La 24.2. Espoo, Sellosali
Pe 29.3. Jämsä, Himos Areena
La 30.3. Järvenpää, Eikan Pub
Pe 24.5. Turku, Viking Grace




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tältä kuulostaa kasa... Tuskassakin kesällä ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova