Tuorein sisältö

Kiikkutuoli ei kutsu vielä: Jim Carrey on mukana Sonic the Hedgehog 3:ssa

02.02.2024 klo 22.10 | Luettu: 896 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uransa huippuvuosina Jim Carrey ei pitänyt jatko-osista, ja viimeaikoina hän on uhannut jäädä eläkkeelle, mutta Sonic the Hedgehog -leffat eivät ole hänelle pelkkää rahastusta. Hän on kehunut roiston roolia hauskaksi ja saanut kiitosta motivoituneen kahelista suorituksesta. Hän tulee näyttelemään tohtori Robotnikia myös kolmannessa osassa.

Ensi-ilta on tänä jouluna. Normaalisti näin myöhäinen uutinen enteilisi sitä, että Carrey vain vierailee elokuvassa, mutta jokaisen Sonic-leffan tuotantoaikataulu on erikoinen eri syystä. Ykköstä lykättiin pari kuukautta, jotta Sonic-siilin ulkonäkö voitiin muuttaa täysin. Kakkonen tehtiin pikavauhtia, ja Carreyn paluu julkistettiin noin vuotta ennen ensi-iltaa. Kolmosen tuotanto oli käynnissä viime vuonna myös Hollywoodin lakkojen aikana, mutta oikeiden näyttelijöiden osuus alkoi vasta marraskuun lopussa.

Ennen elokuvaa valmistuu Knuckles-nokkasiilin minisarja. Knuckles ja Tails-kettu palaavat kolmanteen leffaan, jossa nähdään myös klassinen sankarin paha kaksoisolento eli tässä tapauksessa Shadow the Hedgehog.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Quentin Tarantinon l... Masters of the Air 3... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova