Tuorein sisältö

Näin kuka tahansa voi osallistua Antti Tuiskun huiman hiihtohankeen tukemiseen

05.02.2024 klo 01.12 | Luettu: 549 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Antti Tuiskun kaikki yllättänyt ilmoitus ryhtyä kilpahiihtäjäksi ja tavoitella menestystä SM-hiihdoissa sai kruununa uutisen Antin perustamasta AT Ski Team -hiihtoseurasta.

"Yksi elämäni suurimmista haaveista toteutuu, kun hyppään 110%:sti huippu-urheilijan elämään ja matka kohti vuoden 2025 hiihdon SM-kisoja starttaa. Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haluan nähdä, mitä tällainen wannabe hiihtofani voi saada vuodessa aikaan, kun kaikki tehdään huippuammattilaisten avulla, niin kuin kuka tahansa ammattihiihtäjä. Haluan itse kokea ja myös näyttää ihmisille, mitä ihailemieni huippu-urheilijoiden elämä on ja mitä se vaatii.

Edustan uutta, nimeäni kantavaa AT Ski Team - hiihtoseuraa! Olen myös päättänyt lähteä tukemaan AT Ski Teamiä niin, että pystymme heti kasaamaan naisten edustusjoukkueen, johon urheilijarekrytointi on auennut osoitteessa www.go-on.fi! Jos haluat olla osa uutta, tulevaisuuden hiihtoseuraa, missä sinulle tarjotaan taloudellista ja henkistä tukea sekä kaikkea siltä väliltä, jotta voisit keskittyä vain urheilijana olemiseen, hae mukaan
", tiedottaa Antti somessa.

Kaikki voivat auttaa Anttia menestymään tavoitteissaan - varsinkin Antin pyrkimyksessä auttaa nuoria urheilijoita kohti huippua.

Antilla on projektissa vahvat sponsorit mutta myös sinä voit auttaa uusia hiihtäjälahjakkuuksia saamaan suuren mahdollisuuden.

AT Ski Teamin kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityinen henkilö tai yritys. "Kannatusjäsenyydellä tuet merkittävällä tavalla lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia".

Kannatusjäsen yksityishenkilönä kustantaa 250 euroa vuosi ja yritysten osalta vähimmäissumma on 1000 euroa.

"AT Ski Team on syntynyt myös halusta rakentaa täysin uudenlainen hiihtoseura Suomeen. Seurana haluamme olla edistämässä ja kehittämässä suomalaisten nuorten matkaa kohti hiihtomaailman huippua. Me emme halua olla tässä roolissa yksin vaan kutsumme tälle matkalle koko Suomen mukaan - onhan hiihto kuitenkin Suomen talvinen kuninkuuslaji", todetaan AT Ski Teamin verkkosivuilla.

Lue lisää täältä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yksi valmentajista t... Hazbin Hotel 1-3 ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova