Tuorein sisältö

Hazbin Hotel 1-3 ja 1-4: no nyt on sarjassa munaa

05.02.2024 klo 00.55 | Luettu: 871 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ei, otsikko ei viittaa Itse ilkimyksen kätyreitä vastaaviin herttaisiin munamiehiin.


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
Scrambled Eggs ja Masquerade


Mennään suoraan 4. jaksoon, jonka synkkyyden sävyt vaativat enemmän visiota ja röyhkeyttä kuin useimmat leffat ovat osoittaneet tällä vuosituhannella.

Angel Dust on miespuolinen, mairea ja androgyyni homopornotähti. Nimi on vastaava kuin Cristal Snow. Hän mainostaa ammattiylpeyttä & koettaa läpällä iskeä nyrpeän baarimikon. Kun hänet kutsutaan töihin, hän vaikuttaa suhtautuvan rutiinilla rajuun sadomasokismiin, mutta pian opimme, ettei hänellä ole vaihtoehtoja: hänen sielunsa omistava pomo uhkaa pistää lisää äijiä jonoon, jos hän niskuroi.

Kun tuon perään lyödään musikaalinumero Poison, joka vaikuttaa mm. vasta-argumentilta Alice Cooperin kyseenalaiselle Poisonille, Angel Dust sinetöidään kulttihahmon sanakirjaesimerkiksi. Teemaa todennäköisesti jatketaan, mutta katsojaa ei jätetä pohjamutiin, vaan Dust löytää hieman rauhaa sen baarimikon kanssa. Baarimikko välittää & muistuttaa, että samanlaisia piruparkoja olemme kaikki (sarja sijoittuu Helvettiin).

3. jaksoa ei saa kuulostamaan kärkevältä enää, mutta se ensinnäkin alustaa nelosen viiltävyyttä. Sarjan alku oli hengästyttävä. Kolmonen käyttää puolet ajasta Helvetin silmäätekevien esittelyyn kahden musikaalinumeron merkeissä, mikä on suhteellisen rauhallista kerrontaa. Heikäläiset liittyvät siihen, että joku on ensi kertaa tappanut enkelin, jotka runtelevat Helvettiä jo ilkeyttään.

Helvetin prinsessan hotellikuviot vakiintuvat. En tiedä, onko se vitsi, mutta tiimipäivien käsite tunnetaan Helvetissäkin. Jakso osaa pelata sarkasmilla ja sympaattisuudella esimerkiksi vihjaamalla, että munia johtava epäpätevä superroisto saattaa eheytyä, samalla kun syyntakeettomat munat seuraavat jo toista "saatanaa". On syitä olettaa, että sarja aikoo perustella jopa yksityiskohdat kuten joka toisen hahmon eripariset silmät.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Amazon Prime

Tämä ei ole se musikaalinumero vaan pelkkä laulu:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin kuka tahansa vo... Ohjus upotti Argylle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova