Tuorein sisältö

Vaiana (Moana) jatkuu tänä vuonna; Zootropolis, Frozen, Toy Story ja Star Wars lähivuosina

08.02.2024 klo 16.30 | Luettu: 526 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Zootropolis - eläinten kaupunki (Zootopia) saa jatko-osan marraskuussa 2025. Frozen 3, Toy Story 5 ja näytelty Star Wars -elokuva The Mandalorian and Grogu valmistuvat vuonna 2026. Disney julkisti nämä elokuvat jo aiemmin, mutta aikataulu alkoi selvitä vasta nyt. Disney on myös vihjannut, että Frozen 4 on kehitteillä.

Isoin uutinen on Vaiana 2 (Moana 2). Leffa saapuu teattereihin jo tämän vuoden marraskuussa. Leffaa ei ole aiemmin edes mainittu, mutta tilanteen selittää se, että Disney on kaikessa hiljaisuudessa päättänyt muuttaa leffaksi tv-sarjan, joka julkistettiin pari vuotta sitten.

Näistä tempauksista on positiivisia ja negatiivisia esimerkkejä. Toy Story 2 oli alkuperäisen suunnitelman mukaan DVD-leffa, mutta kun hiomista jatkettiin, aikaan saatiin kiitelty ison kankaan hitti. Toisaalta hylätyn tv-sarjan episodeista kokoon parsittu Atlantis: Milon paluu (Atlantis: Milo's Return) on kehno jopa DVD-leffojen standardeilla.

Näytelty Vaiana saapuu teattereihin kesällä 2025, joten Disney pelaa upporikasta ja rutiköyhää tällä brändillä. Ensimmäinen Vaiana-animaatio oli hitti, mutta ei Zootropoliksen, Frozenin tai uusimpien Toy Storyjen tasoinen sellainen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Anssi Kelan keikkata... Lupita Nyong'o Hilja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova