Tuorein sisältö

Will Smith läpsii jälleen toimintaelokuvassa Sugar Bandits

15.02.2024 klo 20.05 | Luettu: 569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Allekirjoittanut aikoi jo unohtaa Will Smithin Oscar-läpsyn, mutta se saattaa yhä olla huomionarvoinen asia. Smithin edellinen elokuva Emancipation oli filmattu, kun Oscar-läpsy tapahtui keväällä 2022. Emancipation jäi vähälle huomiolle ollakseen ison budjetin Smith-elokuva. Smith on sittemmin saanut purkkiin elokuvan Bad Boys 4, jonka ensi-ilta on tänä kesänä. Jos ajattelemme sitä ennalta sovittuna varmana juttuna, Smithillä ei mene järin lujaa. Ehkä tilanne muuttuu, jos nelonen on yhtä iso hitti kuin kolmonen.

Smith on nyt kiinnitetty toimintaelokuvaan nimeltä Sugar Bandits. Rooli on tärkeä muttei pääosa. Leffaa suunniteltiin aiemmin eri tiimillä kookkaan Universal Pictures -studion sisällä, mutta nyt pienemmät tuotantotalot etsivät yhteistyökumppaneita. Smith työskentelee yleensä isossa liigassa. Toisaalta lähdeuutinen kuvailee pöhinää myönteiseksi: Smith ja laadukas käsikirjoitus kiinnostavat ostajia. Ohjaajaa projektilla ei parhaillaan ole.

Sugar Bandits kertoo entisestä erikoisjoukkojen sotilaasta, joka liittyy ammattimaiselta vaikuttavaan porukkaan, joka aikoo harrastaa oman käden oikeutta ja hävittää huumekauppiaat Bostonista. Hän oppii, etteivät asiat ole sitä, miltä ne näyttävät.

Oppinut arvaus: Smith näyttelee roistoa? Entinen pääosapoika Mel Gibson on näytellyt useita roistoja omien kriisiensä jälkeen ja yleensä isojen studioiden ulkopuolella.

Kuvassa on King Richard: Williamsien tarina, joka toi Smithille Oscarin läpsygaalassa. Läpsyn jälkeen Smith sai 10 vuoden porttikiellon gaalaan.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 90-luvun X-Men eli r... Korpiklaanilta uusi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova