Tuorein sisältö

Olavi Uusivirta soittaa Pori Jazz -tapahtumassa erikoiskeikan - tästä on kyse

16.02.2024 klo 01.12 | Luettu: 498 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Olavi Uusivirta esiintyy Pori Jazz -tapahtumassa perjantaina 19.7.

Kyseessä on erikoiskeikka.

Olavin bändi on ollut yleensä nelihenkinen. Viime syksynä Olavi esiintyi kahdessa juhlakonsertissa 11-henkiseksi kasvatetun orkesterin kanssa.

Koska isolla kokoonpanolla esiintyminen oli hauskaa, Olavi pääsi toteuttamaan Pori Jazz -keikan ohella myös yhden unelmansa. "Pori Jazz on kuulunut suosikkifestivaaleihini jo vuodesta 1997, jolloin nuorena jazzdiggarina jahtasin nimmareita Herbie Hancockin bändiläisiltä. Nyt, 27 vuotta myöhemmin, tunnen suurta kiitollisuutta ja riemua saadessani nousta lavalle Kirjurinluodon kesäillassa".

Näin Olavi kertoo asiasta someviestissään:

"Moni vanha kappale löysi juhlakokoonpanon käsittelyssä kokonaan uuden ilmeen. Kun keikat oli soitettu, päällimmäinen tunne oli pelko: ei kai tämä hauskuus tähän voi loppua! Olimme päättäneet pitää pidemmän keikkatauon ja kunnon kesäloman ensimmäistä kertaa yhtyeemme historiassa. Samalla mielessä kummitteli vanha totuus poikkeuksesta joka vahvistaa säännön. Päätimme nousta ”big bandimme” kanssa lavalle ainakin kerran tulevan kesän aikana, ja mieluiten ympäristössä jossa emme yleensä esiinny. Pori Jazz on kuulunut suosikkifestivaaleihini jo vuodesta 1997, jolloin nuorena jazzdiggarina jahtasin nimmareita Herbie Hancockin bändiläisiltä. Nyt, 27 vuotta myöhemmin, tunnen suurta kiitollisuutta ja riemua saadessani nousta lavalle Kirjurinluodon kesäillassa maamme lahjakkaimpien muusikkojen rinnalla".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Helppoa kun on ääni ... Echo 3/5: sankari si... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova