Tuorein sisältö

Pidempään lomaillut Matrix-Wachowski ohjaa Trash Mountain -komedian

19.02.2024 klo 19.20 | Luettu: 508 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Wachowskin sisarusten edellinen yhteinen elokuva on vuoden 2015 Nouseva Jupiter, minkä jälkeen he tekivät Sense8-sarjaa. Lana Wachowski vastasi yksin elokuvasta The Matrix Resurrections. Lilly Wachowskin ensimmäinen elokuva noin 10 vuoteen tulee olemaan komedia Trash Mountain. Toivotaan, ettei nimi "Roskavuori" ole enne laadusta tai reaktioista, sillä Wachowskien edellinen taloudellinen menestys on vuoden 2003 The Matrix Revolutions, vaikka heidät tunnetaan omintakeisista otteista.

Trash Mountain kertoo roskavuoresta, jonka päähenkilö kohtaa, kun hän palaa kotiin Missouriin hoitamaan kuolleen isänsä asioita. Isä oli himohamstraaja. Päähenkilö on nuori homomies ja Missouri on pääpiirtein konservatiivinen osavaltio, joten roskavuori melko selvästi symboloi menneisyyden painolastia.

Wachowski ihastui "kauniiseen, surulliseen ja hauskaan" tarinaan, kun siitä vastaava ja pääosassa nähtävä Caleb Hearon tarjosi projektia hänelle. Hearon on 29-vuotias koomikko, näyttelijä, Human Resources -animaation kirjoittaja ja Missourissa syntynyt homomies. Hearon oli mukana Jurassic World Dominionissa (kuva), jonka ohjaaja Colin Trevorrow on yksi Trash Mountainin tuottajista.

Wachowski ei ole lomaillut aivan koko aikaa: Sense8:n jälkeen hän ohjasi pari jaksoa Work in Progress -sarjaan, jossa Hearon esiintyi.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussin uskomat... Netflix julkaisi ani... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova