Tuorein sisältö

Janni Hussin uskomaton viikonloppu: 'Maalissa ei onnenkyyneleiltä vältytty'

19.02.2024 klo 18.43 | Luettu: 512 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janni Hussin ensimmäinen MM-ralli suoritettu.

Lauri Joonan käskyttämän Skodan kartturina toiminut Hussi selviytyi Ruotsin rallin urakastaan mainiosti.

WRC2-luokassa sijoitus oli kuudes. Kokonaiskilpailun sija on 11, ja siitä palkintona yksi MM-piste!

Lauri ja Janni ajoivat viime vuonna EM-sarjaa. Lisäksi Janni luki nuotteja Heikki Kovalaiselle Suomen ralliteillä.

Janni on kommentoinut uskomatonta viikonloppuaan somessa: "En muista koska ois jännittäny viimeks näin paljon, josko koskaan, kun ennen ensimmäistä vetoa".

"En tiiä ees mistä alottaa. Eka MM-ralli vedetty ja maalissa ollaan! Sijoitus 6. ja saatiin myös WRC piste. Tuntuu että kauhealla pieteetillä just vasta kotona valmistauduin koitokseen ja nyt se on silmiä räpäyttämällä ohi.

En muista koska ois jännittäny viimeks näin paljon, josko koskaan, kun ennen ensimmäistä vetoa. Suoraan sanoen en ollu ihan varma mistä päästä tulee ja mitä. Onneksi pahin jännitys purkautui heti kun homma saatiin käyntiin. Muutama nuotti ulos suusta ja olo tuntui taas kun ois kotona ollut.

Paljon pystyis kertomaan tarinaa ja spekulointia, mut nyt haluun keskittyä nauttimaan tästä fiiliksestä. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Maalissa ei onnenkyyneleiltä vältytty. Niin paljon oon saanut kuulla, et tästä ei tuu yhtään mitään ja on ootettu vesi kielellä virheitä ja mun epäonnistumista. Guess what, MM-piste taskussa tuntuu aika hyvältä atm!

Kiitos @laurijoonaofficial kun oot uskonut meidän yhteistyöhön ja luottanut muhun. Oon maailman onnellisin, et meidän tiet kohtas ja nyt päästään tykittämään kokonainen kausi kimpassa eetteriin! Ilman @salminenmarko oppeja, neuvoja ja ohjausta en todellakaan olis tässä. Kiitos Marko kun oot jaksanut vastata kyllästymiseen asti mun tyhmiin kysymyksiin ja aina ollut tukena kun sitä oon tarvinnut.

Ja kiitos te kaikki siellä ruudun toisella puolella ketkä ootte eläneet meidän matkassa mukana ja tsempanneet! Tukijoukot on niin tärkeet tässä hommassa! Ja ihan kaikki muutkin mukana olleet!

Nyt on MM skabat startattu, apina pois harteilta ja matka jatkuu".


Janni lopettaa viestinsä suhteellisen menestyksekkään artistin sanoin - "It’s crazy, it’s party".





V2.fi | J.A. Kaunisto
< American Psycho -kir... Pidempään lomaillut ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova