Tuorein sisältö

Echo 4/5: Kingpin 2/3: tosiäijä ei itke, vaikka silmään menisi luoti

22.02.2024 klo 20.50 | Luettu: 573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 4:
Taloa


Takaumassa jäätelömyyjä on lievästi töykeä kuurolle tytölle. Se on tuhmaa, mutta kuka tahansa juntti voi turhautua yllättävistä ongelmista. Tytön setä Kingpin on sosiopaatin määritelmä piestessään juntin maan rakoon kuin se olisi luonnollisin reaktio. Kingpin koettaa säästää tytön näyltä, mutta tyttö käy potkaisemassa junttia itsekin - heh? Jos Marvel Studios harkitsisi näitä, jatkumon nykyinen pääpahis olisi tämä nimenomainen versio Kingpinistä (kosmisen uhan kytiessä taustalla). Jonkin juorun mukaan hänestä saattaa tulla pormestari, mutta hän ei olisi todellisia vaihtoehtoja epäuskottavampi Yhdysvaltain presidenttinäkään.

Tyttö ampui Kingpiniä silmään opittuaan koko totuuden aikuisena, mutta Kingpin voi paremmin. Silmälappukin on lähinnä mainoskampanjan koukku. Sarjakuvat jaksoivat hetken väittää, että Kingpin sokeutui. Tv-sarja tulkinnanvaraisesti kiusaa 2 sekuntia Kingpinin kostonhimolla, mutta hän ei vaadi silmää silmästä vaan lahjoittaa tytölle tulkkaavan piilolinssin eli kyvyn nähdä viittovan animaatiokäden Kingpinin päällä. Täytyykö selventää, ettei tässä toimi muu kuin Vincent D'Onofrion suoritus?

Kingpin tahtoo tytön takaisin. En ole viikossa unohtanut jaksoja 2 ja 3, mutta se on asia erikseen, osaanko sanoa mitä väliä niillä oli, kun tyttö harkitsee tilanteen nollaamista. Sukulaiset eivät suosittele sitä. Onneksi hän näkee lisää näkyjä esivanhemmista, niin ei tarvitse itse päättää. Tilanne jää avoimeksi.

En totisesti aio katsoa Madame Webiä, Kraven the Hunteria ja mahdollisia muita uusia supertarinoita tänä vuonna, mutta Kingpiniä oli moikattava, jep jep.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/5 --- Jakso 5/5 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Farmi Suomen kohukau... Echo 5/5: jos Madame... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova