Tuorein sisältö

Echo 5/5: jos Madame Web tappoi Sonyn Marvel-unelmat, ne muut voisivat loppua vaikka tähän

23.02.2024 klo 21.30 | Luettu: 3191 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5:
Maya


Kaiut esivanhemmista ovat sankarin juttu. Kun hän 3. jaksossa tappeli ja näki takaumia tappeluista, pidin perittyjä voimia mälsinä, mutta itseäni pidin tyhmänä, kun en ymmärtänyt ideaa aiemmin. Jaksot 4 ja 5 vääntävät idean rautalangasta. Echo! Mummonasi minun on kysyttävä, tiesitkö sarjan nimen olevan Echo, koska näet kaikuja esivanhemmistasi, kuten minäkin näen, vaikken ole siitä puhunut. Echo! Arvaa mitä? Nämä kaiut voisivat olla juttusi. Nämä kaiut esivanhempiemme voimista.

Takaumassa selviää, että Echon edesmennyt äiti oli valopallodiscopallotanhupallo, joka herätti puluja henkiin. Siksi Echo on nyt myös Professori X -tason telepaatti. Myös Oprah on Echon esiäiti, joten lopputaistelussa Echo luo supertiimin tyyliin "sinäkin saat kaikuvoimat - sinäkin saat kaikuvoimat!". Sitten hän parantaa Kingpinin psykopatiasta juuri sopivasti ennen uutta Daredevil-sarjaa. "Mitä sä teit mulle", karjuu Kingpin! Kirjaimellisesti sekuntia myöhemmin Kingpin menee tyynesti autoonsa. Se oli siinä. Koko sarja.

Viimeksi Kingpin pyysi Echoa takaisin leipiinsä. Hän myös tarjosi vaihtoehdon: surmaa minut, ottotyttäreni, jos se on mitä haluat. Echo päätti vain poistua paikkakunnalta. Tänään Echo tulee saman tien takaisin. Voi ei: Kingpin alkoi hautoa kostoa. Tälle edellämainittu rakentuu.

Jakso 4 ja 5 kestävät noin puoli tuntia per laaki Marvelin klassiseen tyyliin, ja kumpikin laahaa silti, koska kerronnassa ei ole päätä eikä häntää, perusinhimillisten näyttelijöiden ollessa ainoa ansio. Se on neljänneksi suurin ongelma, että viidennes jaksosta on huijaa-heijaa-huijaa-heijaatia, koska Marvel hoksasi kulttuurikylpyjen maksavan vähemmän kuin Marvel-tarinat.

Asian voi summailla niin, että sarjan aikana aivopesty sankaritar vapautui katalan plösön vallasta takaisin oman kulttuurinsa ytimeen, paitsi että sankaritar sai tietää vasta 3. jakson lopussa, että plösö, jota hän itse ampui silmään pistoolilla pari vuotta sitten, on hengissä. Kaikki tapahtui miten kaikki tapahtui vain koska niin sanotaan.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/5

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Echo 4/5: Kingpin 2/... Seuraavan Jurassic W... >

Keskustelut (1 viestiä)

SoBad

23.02.2024 klo 22.19 3 tykkää tästä

Tämä viimeinen jakso oli yksi kaikkien aikojen huonoimmista jaksoista missään sarjassa mitä olen ikinä nähnyt lol.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova