Tuorein sisältö

Game of Thrones -sarja The Hedge Knight alkaa ensi vuonna, Harry Potter -sarja 2026

23.02.2024 klo 20.40 | Luettu: 4265 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


HBO:n Game of Thrones -sarjan ensimmäinen esiosa House of the Dragon (kuvassa) aloittaa 2. kauden kesällä. Se on ollut jo jonkin aikaa varmaa tietoa, että tulossa on myös A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight -sarja. Tilannepäivitys on se, että esituotanto alkaa pian, ja ensi-ilta on vuoden 2025 loppupuolella.

The Hedge Knight perustuu George R.R. Martinin pienoisromaaneihin, jotka menevät noin 100 vuotta ajassa taakse Game of Thronesin tapahtumiin nähden. Ritari ser Duncan Pitkä ja hänen aseenkantajansa "Egg" (joka on Targaryen) seikkailevat hieman kevyemmissä tunnelmissa kuin pääsaagassa. Martin on tv-sarjaversion keskeinen tuottaja.

Muut vuosien varrella mainitut Game of Thrones -sarjat ovat mahdollisia, mutta eivät varmoja juttuja. Westeros-mantereen valloittamisesta kertova esiosa Aegon's Conquest mainittiin viimeksi, ja vähintäänkin se on aktiivisesti kehitteillä.

HBO:n hittisarjat The White Lotus, The Last of Us ja Euphoria jatkuvat vuonna 2025.

Vuonna 2026 alkaa HBO:n kenties isoin satsaus eli Harry Potter -tv-sarja, joka aikoo kertoa koko tarinan uudestaan ja käyttää siihen vuosikymmenen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin juuri vu... Top Gear Suomessa te... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova