Tuorein sisältö

Jon Snow -aiheista Game of Thrones -sarjaa ei kehitellä enää

10.04.2024 klo 14.20 | Luettu: 773 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kit Haringtonin näyttelemä Jon Snow selvisi hengissä Game of Thrones -sarjasta (no, tavallaan) ja päätyi maanpakoon pohjoiseen. Harington ehdotti itse, että jatkoa voitaisiin tehdä. Saagan isä George R.R. Martin auttoi luonnostelemaan tarinan.

Sarja ei koskaan saanut vihreää valoa, mutta se on yksi lukuisista potentiaalisista Game of Thrones -projekteista, joita HBO on kehitellyt. Harington kertoo nyt, että kehittely on lopetettu. Teoriassa aiheen pariin saatetaan palata tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä idea on "kiinteästi hyllyllä". Tiimi ei keksinyt tyydyttävää tarinaa.

Martin on mukana kaikissa projekteissa, mutta tällä hetkellä vain Martinin aiempaan materiaaliin perustuvat sarjat ovat edenneet. Kesällä jatkuva House of the Dragon perustuu Fire & Blood -kirjaan. Ensi vuonna alkava A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight perustuu Tales of Dunk and Egg -pienoisromaaneihin. Yksi mahdollisuus on Targaryen-suvun valtaannoususta kertova sarja, ja se on uskottava sellainen, sillä Fire & Blood käy läpi senkin tarinan.

Lähde: Screen Rant

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Joker: Folie à Deux ... Floor Jansen keikkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova