Tuorein sisältö

'Tätä levyä tehdessä mua puhutteli elämän hetkellisyys' - Vilma Alina julkaisi uuden albumin

08.03.2024 klo 13.16 | Luettu: 424 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuoden Musiikintekijänä Emma Gaalassa palkittu Vilma Alina on juuri julkaissut neljännen albuminsa "Polut kasvaa umpeen".

Kokonaisuudelta on saatu ennakkoon singlet Paha tapa, Pidän susta irti, Mä kävin tääl ja Parasta elämää.

Levyn sanoitukset ja sävellykset ovat tuttuun tapaan Vilma Alinan käsialaa. Hänen lisäkseen albumin tekijätiimissä ovat olleet mukana OP Vuorinen (kappaleella Mä kävin tääl) ja levyn vastaava tuottaja Ilkka Wirtanen.

Tuoreella albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa Vilma Alinan kädenjälkeä myös tuotannossa, helmikuussa julkaistulla singlellä Parasta elämää.

"Tätä levyä tehdessä mua puhutteli elämän hetkellisyys. Se miten aika kuluu, me muututaan, kasvetaan yhteen, kasvetaan erilleen. Siellä missä joskus oli polku, jonka tunsit, on nyt ehkä vain ruohoa ja kukkia. Kun mahdollisia reittejä on lukematon määrä, mistä voi tietää oikean tien? Ajan kuluessa menneitä alkaa romantisoimaan, muistot värittyvät ja todellisuus vääntyy, kunnes meidän elämäntarina on jotakin todellisuuden ja oman mielikuvituksen välissä. Kristallipallolla ei nää tulevaa eikä takaisin voi palata. Lopulta meillä on vaan tää hetki".


(Foto Vilma Töyräs)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Teini-Pään uusi EP j... Halo 2-6: kas näin h... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova