Tuorein sisältö

Halo 2-6: kas näin heiluu nyrkki, ja nyrkki heiluu näin, on meillä hauska täti, Kai

08.03.2024 klo 21.30 | Luettu: 518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Onyx


En urputa, mutta päähenkilöiden sielunelämä toimii luontevammin kuin yritykset laajentaa mytologiaa.

Iso täti Kai loisti poissaolollaan, kun Master Chief ja kamut pätivät ilman haarniskoita Reach-planeetalla, jonka vihollinen tuhosi. Johtoportaan supernilkki takavarikoi puvut ja tädin. Nyt täti kouluttaa uusia spartalaisia, joista yhden on tarkoitus vakiintua peluriksi selkeämmin kuin käy. Mainittu yli-ikäinen kokoomusnuori pyrkii myymään tädille valheen, jonka mukaan Chief on ufojen ja niitä palvelevan Helinä-keijun lumoissa, joten lopulta täti pieksee Chiefiä. "Tunteiden taika" avautuu. En nyökytellyt sönköttävälle Chiefille siksi, että ymmärsin kaiken, mutta nyökyttelin.

Hitusen selvempää on se, ettei sota yhtä miestä kaipaa johdon mielestä. Chief on vaivalloisen itsenäinen, eikä johto tajua hänen olevan uniikki juonihaarniskaheeros, joten he etsivät tapaa siirtyä eteenpäin.

Cortana on niin pilvessä, että hän voi matkustaa ajassa ja universumissa (hän on tekoäly). Hän puhuu ufohelinälle, Chiefille ja esimiehille. Tiesimmekö tämän jo? Huomiostani kisaa miljoona asiaa, joten yritän keskittyä vahvimmin siihen, "miten asiat koetaan". Esimerkiksi ufohelinä on semikiinnostava ihmisenä simppelisti, vaikka hänen uskonnollinen ufoasemansa on luonnosteltu ja ufojen inhimillistäminen saattaisi olla kehittävämpää kuin sen painottaminen, että megatursaista useimmat tahtovat huvikseen murhata ainoan omalla puolellaan olevan ihmisen.

Kosketaan maagista megaesinettä yhtäaikaa. Siksi Halo on totta viimeistään kaudella 5. "Finishing this fight" lukee *****ilevassa julisteessakin.


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Tätä levyä tehdessä... Blockfest julkisti o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova