Tuorein sisältö

Blind Channel aloittaa kiivaan keikkaputken - lisäinfoa Euroopan kiertueen päättävästä jättikeikasta

11.03.2024 klo 12.14 | Luettu: 426 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Juuri Suomen Virallisen listan kärkipaikan uudella "Exit Emotions" -albumillaan saavuttanut Blind Channel tekee tähänastisen uransa suurimman keikan Tampereen Nokia Arenalla 27. huhtikuuta.

Konsertin erikoisvieraana nähdään costee ja lämmittelijänä LASTOUT. Blind Channelin kanssa Euroopassa myöhemmin maaliskuussa kiertävä Ghostkid on estynyt ennakkotiedoista poiketen esiintymästä Nokia Arenan konsertissa johtuen yhtyeen muista kiertueaikatauluista Yhdysvalloissa.

"Nokia Arenan show:ta on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Tuntuu uskomattomalta, että h-hetki lähestyy. Areena tulee olemaan täysi ja luvassa on puolentoista tunnin näyttävä livespektaakkeli. Tällä kertaa myöskään tuotannossa ei ole säästelty. Emme malta odottaa, että pääsemme vetämään uusia kappaleita, fanien suosikkeja ja ylläribiisejä suomalaiselle yleisölle. Keikalla nähdään myös todella odottamattomia vierailijoita".

Blind Channelin Nokia Arenan konsertin lipunmyynti on käynnissä Lippupisteessä.

Blind Channel on parhaillaan radiokiertueelle Amerikassa. Yhtye nousee keskiviikkona 13. maaliskuuta maailmankuulun South By Southwest showcase-festivaalin lavalle esiintymään kansainväliselle yleisölle, jossa on mukana myös runsaasti alan päättäjiä.

Yhtyeen oma 30 keikkaa käsittävä Euroopan-kiertue alkaa 21. maaliskuuta Saksasta, josta se jatkaa matkaa Ranskaan, Britteihin, Alankomaihin, Sveitsiin, Espanjaan, Italiaan, Itävaltaan, Tsekkeihin, Puolaan, Tanskaan, Ruotsiin ja Norjaan. Kiertue huipentuu Suomeen Nokia Arenalle.

Bändi suuntaa suoraan Nokia Arenalta jälleen Amerikkaan, jossa yhtye kiertää koko toukokuun rapcore-legenda P.O.D.:n kanssa. Lisäksi Blind Channel nähdään kotimaisilla festivaaleilla, kuten Provinssissa, Ilosaarirockissa, Tikkurila Festivaalilla, Kuopiorockissa ja Qstockissa.




(Foto Joona Mäki)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saimaan kosminen pop... Suosikkiyhtyeen inst... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova