Tuorein sisältö

Tosimies syö pinaattia: Kippari-Kalle palaa näytellyssä elokuvassa

21.03.2024 klo 17.25 | Luettu: 665 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kippari-Kalle eli Popeye the Sailor Man on pinaatista supervoimat saava sarjakuvasankari, joka debytoi Thimble Theatre -stripissä vuonna 1929 ennen omia seikkailujaan. Animaatioura alkoi jo vuonna 1933. Uutiskuva on vuoden 1980 näytellystä leffasta, jossa Robin Williams esiintyi elokuvan pääroolissa ensimmäistä kertaa. Kymmenen vuotta sitten Kippari-Kallesta kertova tietokoneanimaatio kaatui erimielisyyksiin taiteellisesta suunnasta.

Nyt kehitteillä on uusi näytelty elokuva. Budjetti tulee väitetysti olemaan iso. Asialla on oikeuksien haltija King Features ja tuotantotalo Chernin Entertainment, joka on osallistunut mm. uusien Apinoiden planeetta -elokuvien tekemiseen. Käsikirjoituksesta vastaa Michael Caleo, joka on tuoreen Sexy Beast -sarjan luoja.

Tarkempi suunta jää nähtäväksi. Kulttimaineessa oleva 80-luvun versio osoittaa, että roolissa tarvitaan koomikkoa eikä lihaksia, mutta miten olisi molemmat? Keksiikö kukaan soittaa vaikkapa John Cenalle?

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Margot Robbie tuotta... Seinäjoen Vauhtiajot... >

Keskustelut (1 viestiä)

gnoagnoanxnwnjw

22.03.2024 klo 17.17 1 tykkää tästä

ei kipparilla kuulu olla lihaksia sita varten on se pinaatti. kipparin peruspallot ovat lahinna laskimotukokset. ja ei loydy toista williamsin veroista kuten ei hengeksikaan. yrityksenakin saalittava mutta ehka loytavat jonkun pikkukylan teatterin lavalta jonkun sopivan lyhyen hintelan nupisijan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova