Tuorein sisältö

Joker: Folie à Deux sai ikärajan ja julisteen; traileri on tulossa

03.04.2024 klo 14.45 | Luettu: 1001 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tänä syksynä valmistuva Joker: Folie à Deux on Joker-leffan jatko-osa ja reilusti isommalla budjetilla tehty musikaali, jossa kuullaan pääasiassa tunnettuja kappaleita.

Joker on ensimmäinen korkean ikärajan leffa, joka tienasi yli miljardi dollaria, joten ohjaaja Todd Phillipsin visiota ei turhaan rajoiteta. Yhdysvalloissa myös jatko-osan ikäraja on R: tällä kertaa "voimakkaan väkivallan, kiroilun, seksuaalisuuden ja täyden alastomuuden vuoksi". Väkivaltaa ja seksuaalisuutta on "jonkin verran" ("some"), kiroilu on "jatkuvaa" ("throughout") ja nakuilu jää vilahdukseksi ("brief").

Joaquin Phoenix jatkaa Jokerina, joka tässä jatkumossa on epäonnistunut koomikko, jonka mielisairaus vei mennessään. Lady Gaga näyttelee psykiatri Harleen Quinzelia, josta tulee roisto Harley Quinn, kun hän rakastuu Jokeriin. Folie à Deux tarkoittaa kahden henkilön jakamaa hulluutta tai psykoosia.

Ensimmäinen traileri julkaistaan 9. huhtikuuta. (Julisteessa lukeva päivämäärä 10.4. viittaa amerikkalaiseen ensi-iltaan, joka on 4. lokakuuta.)


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Flow Festival vahvis... Viikinsaaren SaariBl... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova