Tuorein sisältö

Melodista suomimetallia louhiva Kamara julkaisi näytteen tulevasta

11.04.2024 klo 15.17 | Luettu: 354 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Melodista suomimetallia louhiva Kamara julkaisi Syke-singlen tulevalta albumiltaan. Kappaleen musiikkivideo tekee aikamatkan jo vuonna 2000 perustetun yhtyeen historiaan.

Hankasalmelta kotoisin olevan yhtyeen loppuvuodesta julkaistavan levyn ensimmäinen singlelohkaisu sai teemansa syntymästä.

"Kappaleen teema on saanut kipinän lapseni syntymästä. Tuon esiin lyriikoissa kokemuksiani ja tuntemuksiani asian tiimoilta, mutta sanoman voi käsittää myös monella muulla tapaa. En halunnut kirjoittaa liian suoraan ja alleviivaavasti", laulajakitaristi Juha Minkkinen kertoo.

"Biisin riffi luottaa yksinkertaisen toiston voimaan ja tämä resepti on usein se kaikista toimivin. Lisäksi sävellyksestä löytyy melodisia koukkuja, ja loppua kohden kappale kasvaa hyvinkin eeppisiin sfääreihin. Kappaleen videota suunnitellessamme tajusimme, että bändin historian kertaaminen kuvien muodossa kävisi hyvin yhteen tämän sävellyksen kanssa. Teijo Shemeikka editoi vuosien aikana kertyneestä materiaalista kasaan oikein mainion audiovisuaalisen elämyksen!"

Vuonna 2005 debyyttialbuminsa "Synti, Tuomio, Katumus" julkaissut yhtye on julkaissut urallaan yhtensä viisi täyspitkää albumia.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stam1na yllättää Ilo... Monopoly-peliin peru... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova