Tuorein sisältö

Monopoly-peliin perustuva elokuva yritetään tehdä tällä kertaa Barbie-leffan energioilla

11.04.2024 klo 20.55 | Luettu: 304 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hasbron Monopoly on erinäisten äänestysten mukaan yksi kaikkien aikojen surkeimmista lautapeleistä. Jokaisen tulee kokea yksi (1) matsi elämässään, niin johan on helpompi arvostaa moderneja pelejä, joissa säännöt tähtäävät pelaajien viihtymiseen kuten pelin loppumiseen lähitulevaisuudessa. Kyseessä on siis klassikko.

Ridley Scottin oli tarkoitus ohjata elokuvaversio vuonna 2008. 3-5 vuoden välein on uutisoitu, että leffa on yhä tulossa, mutta tiimi on vaihtunut. Kaksi uutista sitten eli vuonna 2015 Hasbro liittoutui Lionsgate-studion kanssa. Vuonna 2019 tiimiin liittyivät Kevin Hart ja ohjaaja Tim Story firmoineen, mutta he ovat sittemmin jättäneet projektin. Tuoreen tiedon mukaan leffasta vastaavat Hasbro, Lionsgate ja Margot Robbien tuotantotalo LuckyChap Entertainment.

LuckyChap kylpee yhä Barbie-leffan suosiossa. Tähän tietoon Barbie ei saa suoraa jatko-osaa, mutta LuckyChap tuottaa Monopolyn ohella The Sims -peliin perustuvan elokuvan. Molemmat (juonettomat, monia eri teemoja kokeilleet) aiheet voivat johtaa barbiemaiseen lopputulokseen. Ei ole tiedossa, millaisen Monopoly-leffan firmat tällä hetkellä tahtovat, mutta eräässä vaiheessa puhetta oli ironisesta fantasiamaailmasta, jonne oikeat ihmiset voivat eksyä - kuten kävi Barbiessa. LuckyChap kehittelee myös paljon muuta.

Aiheesta on toki mahdollista tehdä draamakin. Pelistä & sen pelaajista kertova dokumentti Under the Boardwalk: The Monopoly Story palkittiin Emmy-pysteillä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Melodista suomimetal... Conan O'Brien osoitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova