Tuorein sisältö

Vuoden 2025 kauhuleffoihin lukeutuvat Saw 11, Five Nights at Freddy's 2 ja Scary Movie 6

11.04.2024 klo 23.30 | Luettu: 422 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kauhu-uutisia lyhyesti.

Saw XI lykkääntyy vuodella. Leffan oli tarkoitus valmistua tänä syksynä, mutta ensi-ilta on siirretty vuoden 2025 syyskuulle. Tuottajan aiemman vihjeen mukaan kyseessä on suoraa jatkoa edelliselle osalle, joka sijoittuu osien 1 ja 2 väliin. Ohjaajana jatkaa Kevin Greutert, joka on ollut mukana tekemässä kaikkia osia joko ohjaajana, editorina tai tuottajana.

Lähde: Hollywood Reporter

Myös Five Nights at Freddy's 2 valmistuu syksyllä 2025. Jatko-osan mahdollisuudesta puhuttiin jo ennen ensimmäistä osaa, joka oli valtava hitti, mutta vielä tämän vuoden alussa studiopomo sanaili, ettei jatko-osa ole saanut vihreää valoa virallisesti. Nyt se on. Se jää nähtäväksi, palaavatko kaikki näyttelijät ja ohjaaja Emma Tammi, joka on ilmaissut olevansa kiinnostunut.

Lähde: Hollywood Reporter

Isoin mutta yhtä simppeli uutinen on se, että kuudes Scary Movie on julkistettu. Leffa aloittaa tuotannon tänä vuonna ja valmistuu todennäköisesti ensi vuonna. Projektia valvoo tuottaja Neil H. Moritz, jonka uralta löytyy mm. Scary Movien suosion jälkeen tehty parodia Not Another Teen Movie ja kauhuelokuva Tiedän mitä teit viime kesänä, joka oli yksi Scary Movien parodioimista teoksista.

Edellisestä osasta on yli 10 vuotta, joten on reilusti uutta kauhua, jota pilkata. Leffa on mahdollisesti "uusi versio", millä ei pitäisi olla merkitystä tässä tapauksessa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< UMK24-suosikki laula... Monarch: Legacy of M... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova