Tuorein sisältö

James Gunnin Peacemaker aloitti yllättäen toisen kauden kuvaukset

14.04.2024 klo 15.40 | Luettu: 524 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tällaiset projektit vaativat paljon työtä, mutta leikillisesti ilmaistuna Peacemaker-sarja tehtiin hetken mielijohteesta, koska James Gunn ja John Cena tulivat juttuun The Suicide Squad -leffan aikana. Sarja alkoi puoli vuotta leffan jälkeen, kun taas esimerkiksi The Batman -leffan jatkosarja The Penguin alkaa noin kaksi ja puoli vuotta elokuvan jälkeen.

Peacemakerin toinen kausi virallistettiin heti ensimmäisen jälkeen. Kuvausten oli määrä alkaa vuonna 2023. Kävi kuitenkin niin, että Gunnista tehtiin uuden DC Studios -osaston pomo, joka on päävastuussa uuden jatkumon kehittelystä. Gunn päätti ohjata itse uuden Superman-elokuvan, joka aloittaa jatkumon kesällä 2025. Leffan kuvaukset alkoivat helmikuussa ja ne jatkuvat kesän loppuun saakka.

Nyt Gunn ilmoittaa aloittaneensa myös Peacemakerin 2. kauden kuvaukset. Miten se on mahdollista? "On lauantai", Gunn on vastannut hymiön kanssa.

Gunn ohjaa osan 2. kauden jaksoista, mutta loput hän jättää kolmen muun ohjaajan vastuulle.

Se jää nähtäväksi, miten uusi jatkumo toimii käytännössä ja miten Peacemaker sopii suunnitelmaan. Selkein Gunnin antama lausunto on se, että monet asiat ovat tuttuja kuten aiemmissakin uusissa versioissa. Jos Batmanin vanhemmat kuolevat 20 eri jatkumossa, fanit varmasti onnistuvat nielemään senkin, jos joku näyttelijä on sama kahdessa eri jatkumossa.

Post by @jamesgunn
View on ThreadsLähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kultakuume-sarjasta ... Maineikas muotokuvam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova