Tuorein sisältö

Fallout 1-5: no ilman muuta juonikin kelpaa

17.04.2024 klo 22.35 | Luettu: 1701 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
The Past


Tässähän on juonikin. Tämä sijoittuu samaan jatkumoon kuin pelit, mutta ummikoiden ei kannata panikoida. Kun puheeksi tulee traaginen kaupunki Shady Sands, tiedän varmaksi vain sen, että tahdon lukea Wikistä, mitä unohdin (pelejä satoja tunteja väännettyäni), eikä se ole pakollista vaan nettiaddiktion sivuoire.

Lucy on bunkkeri 33:sta, joka on kytketty kahteen bunkkeriin. 32 on tuhoutunut. 31 on sankareille mysteeri, vaikka Lucyn ja small frame -broidin isä on sieltä. Sarjan alussa isä kidnapattiin mystisesti, mikä johti Fallout 3 -peliltä haiskahtavaan kävelyjuoneen. Nyt Lucy oppii, että asioita on tapahtunut ydinsodan jälkeenkin; broidin oppiessa, että 32 on kunnostettu ennätysajassa. Positiivinenkin voimanosoitus on uhkaava, ja 31 vahvistetaan pomojen bunkkeriksi. Veikkaan, että siellä asuu Petteri Orpon lapsenlapsi, joka on geenimanipuloinut perusperseennuolijoista muurahaismaisia remonttireiskoja.

Olisin katsonut pidempään hassua "Don Quijote -juonta", jossa aseenkantaja näyttelee ritaria kollegalleen, mutta edistys sopii. Pojat riitautuvat, joten tärkeämpi aseenkantaja päätyy Lucyn seuraan. Jakson tyydyttävin yksittäinen kohtaus on se, kun hän ja Lucy yrittävät kohteliaasti ohittaa satunnaiset kulkurit sillalla kaikkien paitsi Lucyn odottaessa pahinta. Tekijät hengittävät (saasteisessa) maailmassaan.

On zombien vuoro lomailla luontevasti, joten rytmi taisi löytyä.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Verottajalta Sampo K... Näin suurella todenn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova