Tuorein sisältö

Fallout-peleihin perustuva tv-sarja alkaa keväällä: julkistuksen voi katsoa omasta Pip-pojasta

23.10.2023 klo 19.05 | Luettu: 1062 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Fallout-peleihin perustuva tv-sarja alkaa Amazon Prime -palvelussa 12. huhtikuuta 2024. Päävastuussa ovat Jonathan Nolan ja Lisa Joy, jotka loivat Westworld-sarjan. Jonathan tunnetaan myös veljensä Christopherin valikoitujen elokuvien kirjoittajana ja Lisa tieteiselokuvan Reminiscence ohjaajana ja kirjoittajana.

Fallout sijoittuu ydinsodan jälkeiseen autiomaahan. Tuhoutunut yhteiskunta ei ole omamme vaan 1950-luvun scifiin pohjautuva versio tulevaisuuden utopiasta. Siksi lohduttomista raunioista löytyy kömpelöitä puhuvia robotteja ja muita ironisia viittauksia huolettoman 1950-luvun tunnelmiin. Nolan & Joy ovat vannoneet olevansa uskollisia pelien huumorille.

Tv-sarja kertoo uuden tarinan, joka on yhteensopiva pelien kanssa. Uudet hahmot seikkailevat Los Angelesin raunioissa. Rooleissa nähdään mm. Ella Purnell (Yellowjackets, Army of the Dead) ja Walton Goggins (The Shield, Justified).

1950-luvun logiikan mukaan se on huipputeknologiaa, kun pystyt katsomaan tällaisen videon Pip-Boysta eli kompuutterista, joka on kiinni ranteessasi:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Squid Game jatkuu...... Rammsteinin Euroopan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova