Tuorein sisältö

Golden Axe -pelin seksikkäät barbaarit palaavat animaatiosarjassa

17.04.2024 klo 23.20 | Luettu: 532 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Golden Axe on keskiaikafantasiaa ja Conan - barbaarin tyyliä edustava tappelupelisarja, jonka Sega loi alunperin pelihalleja varten. Pelaaja valitsee barbaarin, amatsonin tai kääpiön ja lähtee mätkimään pahiksia, joiden päällysmies Death Adder on surmannut heidän sukulaisensa.

Comedy Central on tilannut aiheesta animaatiosarjan, joka alkaa 10 jakson mittaisella kaudella. Sarjaa kuvaillaan vitsikkääksi mutta rakastavaksi tribuutiksi. Death Adder ei suostu pysymään kuolleena, joten barbaari Ax Battler, amatsoni Tyris Flare ja kääpiö Gilius Thunderhead säntäävät taas taistelemaan. Tällä kertaa mukaan lähtee heppu nimeltä Hampton Squib, joka on motivoitunut mutta kokematon rähmäkäpälä.

Kärttyinen kääpiö haisee. Barbaaria verrataan kultaiseen noutajaan, sillä hän on hyväsydäminen kunnian mies mutta hieman yksinkertainen. Nainen on paras vain taistelemisessa, taikuudessa ja nokkeluudessa. Mukana on myös kolmannesta pelistä tuttu turri-pantteri Chronos, joka kuvailee itseään äärimmäiseksi kovanaamaksi, vaikka hänen makeiluaan pidetään nolona.

Sarjan vetäjä Joe Chandler on työskennellyt American Dad -sarjan parissa. Toisena tuottajana ja kirjoittajana häärii Star Trek: Lower Decks -sarjan luoja Mike McMahan.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin suurella todenn... Battle Beast julkist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova